IMG_5433

Team Rynkeby 2017 slog rekord!

Sedan september månad 2016, har jag tillsammans med Team Rynkeby Värmland 2017, samlat in pengar till barn och familjer som drabbats av cancer. Vi har anordnat flera större evenemang, haft insamlingar av olika slag och vi har jobbat hårt för att få in sponsorer som genom sina bidrag hjälpt oss att slå insamlingsrekordet från förra året.

Förra året samlade Team Rynkeby Sverige in 18,9 miljoner kronor, pengar som oavkortat gick till Barncancerfonden.
2017  övervann vi summan:
Team Rynkeby Sverige 2017 donerar 26,7 miljoner SEK till förmån för kampen mot barncancer – och slår därmed historiskt rekord och blir Barncancerfondens största enskilda bidragsgivare.”


Sista ”bössräkningen”

I början av augusti hade vi, ett för mig och mina lagkamrater i  Team Rynkeby Värmland 2017´s, sista event där vi tillsammans räknade ihop summan av gamla mynt som vi samlat in i stora bössor ute på sex större ICA-butiker senaste halvåret. Det blev totalt 70 000 SEK!!

En av de större bössorna som en kille i teamet snickrat ihop och som inbringat en stor summa pengar.
En av de större bössorna som en kille i teamet snickrat ihop som inbringat en stor summa pengar.
IMG_5374
1,2, 3… pengar som går direkt till Barncancerfonden!
Många bäckar små...
Många bäckar små… Ni känner säkert igen bössan som stått i fikarummet under året.

 

Nu har jag stängt ett kapitel i mitt liv som varit en otrolig upplevelse och som jag också vill rekommendera andra att göra. Finns viljan finns kraften.
Nu har jag stängt ett kapitel i mitt liv som varit en otrolig upplevelse och som jag också vill rekommendera andra att göra. Finns viljan finns kraften. Jag trodde aldrig jag skulle gilla att cykla på en racercykel, men ack  så fel jag hade. Det har varit jättekul att få lära sig köra i klunga och allt vad det innebär.

Om du inte vill vara med i projektet så finns det andra vägar att göra skillnad både för digsjälv och för andra.
Jag måste bara få säga att jag fortfarande har lite svårt att förstå att jag faktiskt cyklat till Paris….Men det var bara det lilla i det stora hela!


Cykelvasan 2017

Till sist vill jag dela med mig av en skön känsla jag fick då jag för 4 året i rad körde Cykelvasan och kunde kapa tiden med ca 20 minuter trots stop i de flesta kontroller där jag bland annat åt bullar, drack blåbärssoppa och blev intervjuad av SVT i ett lagom förvirrat tillstånd. De lämnade tyvärr mina kommentarer om min resa med Team Rynkeby 2017 utanför klippet. De vill såklart göra bra och rolig TV och det bjuder jag på och hoppas verkligen att de ringer mig när jag får en riktig roll :-) Tills dess kommer jag att behålla mitt ”dagjobb” som jag dessutom trivs alldeles utmärkt med.

IMG_5625
En minut av tiden på mitt 4:e Cykelvasalopp stals av SVT :-)

”Gör vad du vill med livet innan livet gör som det vill med dig!”

<3

 

 

 

Publicerat av

Heléna Skarfelt

Jag heter Heléna Skarfelt och arbetar med marknad och försäljning på Rejlers Energitjänster i Karlstad. Från och med nu och fram till sommaren 2017 får ni gärna följa mig på hälsobloggen där jag kommer att dela med mig av min cykelresa till Paris, en resa som jag ska göra tillsammans med Team Rynkeby med syfte att samla in pengar till Barncancerfonden. På min fritid rör jag mig, förutom årets cykelprojekt, i lagom mängd och gillar aktiviteter som längdskidåkning, innebandy och mountainbike. Jag är även utbildad Qigonginstruktör som jag numera utövar mer för min egen rörlighets skull.

3 reaktioner till “Team Rynkeby 2017 slog rekord!”

  1. Fantastisk summa och fantastiska prestationer av dig och dina kompisar! Hoppas nya ”tokstollar” tar över nästa år eftersom pengarna verkligen gör nytta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.