teamRynkeby_insamling

7 dagar till Paris och 2 timmar hem – den bästa och tuffaste resan i mitt liv!

Jag fick ett mail från Katja, en kollega här på Stockholmskontoret, som berättade om hennes tuffaste utmaning i sitt liv som jag blev så sjukt imponerad av att jag vill dela med mig av den historien.

Hon berättade att hon hade läst om en utmaning – att cykla med Team Rynkeby från Malmö ned till Paris för att samla in pengar till Barncancerfonden – hur hon fängslats av den, skickat in en ansökan och blivit antagen att ingå i teamet. Utan någon som helst erfarenhet av att cykla på landsvägscykel! Det var några tuffa månaders förberedelser för Katja men till slut kom dagen då hon skulle iväg:

Läs hela hennes inspirerande berättelse här.

Publicerat av

Jenny Hemgren

Jenny Hemgren arbetar på Rejlers kontor i Stockholm. Hon är en av företagets cirka 20 friskvårdsansvariga. Jenny gör allt för att peppa sina kollegor till att röra på sig, oavsett om det handlar om att boxa på varandra eller träna i cirkel.

4 reaktioner till “7 dagar till Paris och 2 timmar hem – den bästa och tuffaste resan i mitt liv!”

  1. Vilken härlig rapport från förberedelser, träning och resan ner till Paris. Gillar speciellt den ”extraträning” som gjordes eftersom bromsarna låg in på hjulet hela tiden, innan det upptäcktes. Starkt jobbat!

    1. Ja, man börjar ju fundera gällande de kunniga i teamet också.. Då jag ifrågasatte om det verkligen skulle gå så där trögt.. Då man fick trampa satan nerför backarna på träningarna för att rulla..hahaha. Jag kunde inte någonting om Landsvägscyklar, blev rätt paff när jag skulle hämta cykeln från Cykloteket . Men rätt skönt, då fick jag ju bekräftelse på att jag inte va så jäkla otränad ändå;) som jag trott.. Så jag log NÄSTAN hela vägen till Paris i backarna både uppför och nerför….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.