9000 kronor till Barncancerfonden

18:39

Så lyder totaltiden för de fyra klassikerloppen, jag uppnådde därmed mitt mål att gå under 20h och blev en superklassiker.

Men viktigast av allt! Tiden, 81 minuter under 20h, innebär att 810:- per person (som vill) skänks till  Barncancerfonden. Hittills har det bidragits med över 9000:-! Stort tack till alla som har skänkt en slant. Tillsammans besegrar vi cancern!

Lidingöloppet då…nja det blev ett riktigt skit lopp, med både knä- och magproblem. Redan efter 12km fick jag dra ner på tempot rejält. Här ser man vad bra förberedelser innebär, jag har inte alls tränat så mycket löpning som man behöver göra för att kunna prestera bra på ett sånt här tufft lopp. Jag bommade mitt eget tidsmål med 15 min, men just nu spelar det ingen roll…

medaljer2018

Nu går jag in i en lång träningsperiod som kommer att kulminera med Nordenskiöldsloppet i slutet av mars 2019. Men något ska vi väl kunna hitta på under tiden…

Lev!

//Jonas

 

 

 

 

 

Publicerat av

Jonas Viklund

Jonas är en klassisk sportnörd som arbetar som gruppchef på Norrköpingskontoret. Han har en bakgrund som seglare och basketspelare på ungdomselitnivå, alpintränare i över 10 år i Pernilla Wibergs hemmabacke och svart bälte i Ninjutsu. Klarade av ett drömmål 2017, då Ironman genomfördes i Kalmar. Vinnare av Para Endurance Race 2018. Just nu pågår Superklassikern, dvs samtliga klassikerlopp på mindre än 20 h, där varje minut under 20H kommer att ge ett bidrag till barncancerfonden.. Ser balansen mellan arbete-fritid-familj som en nyckelfaktor i hälsoarbetet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.