IMG_3643

Cyklarna som ska bära till Paris

Nu har cyklarna anlänt och det börjar pirra lite i magen då jag vet att cykeln snart ska få åka till Mallorca för lite uppvärmning inför vårens och sommarens långa cykelturer som i slutänden ska ta mig till…Paris.

Cykeln är gul och jättefin.

IMG_3645
Den är smal
IMG_3647
Den är gul, svart och snabb, hoppas jag!

 

Den är utrustad med en väldigt liten och hård sadeln som sig bör för att passa in på en härligt vadderad cykelbyxa!
Spinningsadeln kan i jämförelse kännas som en skön fåtölj.

IMG_3574

 

Då jag har lite oro över hur hela kroppen ska fixa med själva ”långturen” har jag nu fått tips om en speciell créme att använda i förebyggande syfte. Den heter Chamois Créme. Jag googlade och hittade den under ett annat namn som ni själva får googla fram vid intresse. Den ska i alla fall vara bra att använda under hårda och långa cykelturer och det känns som att det är dumt att chansa att inte använda alla tips på förebyggande hjälp som någonsin finns.

Ekologiskrovcreme
Chamois Créme. Även kallad ekologisk …kräm.
IMG_3642
Tackar i förhand för avlastningen…

 

IMG_3571
Kompisar hela vägen och tillbaka <3

 

Tiden är allt vi har och jag försöker ta vara på varje minut och njuter på vägen även när det känns tungt.

Publicerat av

Heléna Skarfelt

Jag heter Heléna Skarfelt och arbetar med marknad och försäljning på Rejlers Energitjänster i Karlstad. Från och med nu och fram till sommaren 2017 får ni gärna följa mig på hälsobloggen där jag kommer att dela med mig av min cykelresa till Paris, en resa som jag ska göra tillsammans med Team Rynkeby med syfte att samla in pengar till Barncancerfonden. På min fritid rör jag mig, förutom årets cykelprojekt, i lagom mängd och gillar aktiviteter som längdskidåkning, innebandy och mountainbike. Jag är även utbildad Qigonginstruktör som jag numera utövar mer för min egen rörlighets skull.

6 reaktioner till “Cyklarna som ska bära till Paris”

    1. Den är jättefin och den går väldigt snabbt upptäckte jag nu i helgen då jag tog min premiärtur :-) ( Men sadeln är väldigt hård och det finns ingen stötdämpare på den… )

  1. Kommer ihåg känslan när ens egna måttanpassade cykel kom hem. Fantastisk känsla! Kommer gå så bra för dig och Jonas!! Kan också rekommendera klövervaselin, Jag hade två burkar med mig och funkade kanon. Inte ens början till skavsår. Mkt billigare än den krämen du köpt. Man får prova sig fram om vad som funkar bäst för just dig. KICK ASS!!!

    1. Tack för tipset Klövervaselin är fina grejor det!
      Tack även för ditt peptalk! Jag tror jag talar för både mig och Jonas att vi kan behöva mer av det på vägen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.