helenaInlagg1

Första teamträffen

Första teamträffen söndag den 26 september

ÅNGEST

Hur tänkte jag? Hur ska jag klara det här?

”Kom ombytta i träningskläder. Vi duchar på KMTI efter träningspasset”, står det i inbjudan. Jag som inte gjort något markant mer än härliga långpromenader sen cykelvasan i augusti. Tänk alla vältränade cyklister som kommer att dyka upp på söndag, speciellt de som var med i TR (Team Rynkeby)2016.
Våjne, våjne….det här blir ett riktigt kraftprov.

Träff nummer ett
En kort sammanfattning av vårt första Teammöte:
Vi  tog en långpromenad för att lära känna varandra och avslutade promenaden med lite fys.

Efter promenaden gjorde vi gemensamma grupparbeten för att komma igång med insamlingsarbetet till Barncancerfonden och fortsatte med eventarbete och även träningsupplägg.
Alla är med av samma orsak, att samla in pengar för forskningen av barncancer. Ingen orsak till ångest.
Det känns bra nu, det känns riktigt bra nu!

Träffnr1

Publicerat av

Heléna Skarfelt

Jag heter Heléna Skarfelt och arbetar med marknad och försäljning på Rejlers Energitjänster i Karlstad. Från och med nu och fram till sommaren 2017 får ni gärna följa mig på hälsobloggen där jag kommer att dela med mig av min cykelresa till Paris, en resa som jag ska göra tillsammans med Team Rynkeby med syfte att samla in pengar till Barncancerfonden. På min fritid rör jag mig, förutom årets cykelprojekt, i lagom mängd och gillar aktiviteter som längdskidåkning, innebandy och mountainbike. Jag är även utbildad Qigonginstruktör som jag numera utövar mer för min egen rörlighets skull.

2 reaktioner till “Första teamträffen”

  1. Det kommer gå bra. va själv med i Team Rynkeby Täby 2015. Fantastisk resa kommer du göra och tuff. Men otroligt givande. Mycket huvud lite ben:)

    Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.