Fuck Cancer!

Under 2018 kommer jag att köra de fyra klassikerloppen för att stötta insamlingen av pengar till Barncancerfonden och Alfons-kamp-mot-cancer!!! Målet är att genomföra alla lopp på en totaltid under 20 timmar. För varje påbörjad minut under 20 timmar skänks 10:-, jag hoppas att så många som möjligt hakar på, även Rejlers (Peter -:), och antar utmaningen om att skänka motsvarande summa till Alfons insamling!

Vasaloppet är ju redan avklarat med tiden 6:06. Nu är det dags för Vätternrundan tillsammans med ett helt gäng från Ride of Hope, måltid <9h. Därefter följer Vansbro (50 min) och senare i höst Lidingöloppet (2:30h).

Till Vätternrundan har jag prioriterat all annan förberedande träning än cykling, så vi får se om de sista veckornas landsvägscykelträning räcker till för att hålla farten över 300km. Vi kommer att köra i klunga, så det ska nog gå bra… Det här med att cykla i klunga har jag precis upptäckt. Det är fantastiskt roligt och trevligt, speciellt om man kör långsam 2-par så man kan prata lite, sk belgisk klunga ger ju en helt annan känsla av fart, där rotationen sker kontinuerligt med korta förningar, men då är det svårare att kommunicera. Riktigt kul… i alla fall så länge man hänger med…

Njut av sommaren!

Publicerat av

Jonas Viklund

Jonas är en klassisk sportnörd som arbetar som gruppchef Industry på Norrköpingskontoret. Han har en bakgrund som seglare och basketspelare på ungdomselitnivå, alpin skidtränare i över 10 år och svart bälte i Ninjutsu. De senaste åren har ägnats åt konditionsidrott, tex har Jonas genomfört Ironman, gjort en Superklassiker, Ultimata Kolmården och Nordenskiöldsloppet. Vinnare av Para Endurance Race 2018 och 2019. Ser den individuella flexibiliteten mellan arbete-fritid-familj som en nyckelfaktor i hälsoarbetet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.