otillo

Gästbloggar hos Rejlers

Hej,

Mitt namn är Michael Lemmel och är en av två tävlingsledare för ÖTILLÖ där Rejlers är en av våra främsta partners. ÖTILLÖ är tävlingen där lag om 2 springer och simmar mellan Sandhamn och Utö i Stockholms skärgård. Totalt 65 km löpning och 10 km simning över och mellan 26 öar. Tävlingen går alltid den första måndagen i september. ÖTILLÖ är rankad av CNN som en av världens tuffaste utmaningar och är VM i Swimrun.

När vi började för 9 år sedan visste att vi hade dragit igång något väldigt annorlunda men inte att vi startat en ny sport som idag kallas för Swimrun. I Sverige så finns idag säkert 15 – 18 olika tävlingar inom den här genren och det börjar nu komma tävlingar utomlands. Vi tillsammans med Rejlers producerar även kvaltävlingarna Utö Swimrun och Engadin Swimrun (Schweiz).

Om ni undrar varför vi har en relation tillsammans så bygger det inte bara på att Peter Rejler försökt gå i mål på ÖTILLÖ eller för att Christian Petterson har gått i mål två gånger. Men, framförallt för att det vi gör är också ”Energized Engineering”. Det handlar om Uthållighet, kompetens, samarbete, motivation, effektivitet, innovation, energi, optimering och bredd-/ spetskunskap.

Vårt mål är att få dig att tänka på vad är ”ditt ÖTILLÖ”? Dvs något som du drömmer om att uppnå inom vad som helst och hur skall du ta dig dit!

För mer info om vad jag drömmer om så kan ni lyssna på följande Podcast: http://huskypodcast.com/2014/01/22/avsnitt-tjugonio-michael-lemmel-och-o-till-o/

Om ni vill följa oss på Instagram, facebook och/ eller twitter så finns vi på @otillorace

Vi hörs snart igen!

/Michael

På bilden ser ni mig tillsammans med Rejlers lag från ÖtillÖ förra året.

Publicerat av

Michael Lemmel

Michael Lemmel är gästbloggare hos Rejlers. Han är en av två tävlingsledare för ÖTILLÖ som är tävlingen där lag om två springer och simmar mellan Sandhamn och Utö i Stockholms skärgård. Totalt 65 km löpning och 10 km simning över och mellan 26 öar. Tävlingen går alltid den första måndagen i september. ÖTILLÖ är rankad av CNN som en av världens tuffaste utmaningar och är VM i Swimrun.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.