Stine Andersen

Hei på dere, kjære treningsvenner!

Mitt navn er Stine Andersen og jeg arbeider på Rejlers Norge sitt kontor i Kristiansand.  Jeg er så heldig at jeg har fått lov til å være en norsk representant på helsebloggen og kommer fremover til å krydre bloggen med bidrag fra Norge.

Litt om meg selv: Jeg er ei 27 år gammel jente som liker med meste innen trening og aktivitet. Jeg er fan av variasjon og driver med alt fra Crossfit, løping, sykling klatring, styrketrening til av og til å koble av med en roligere yogaøkt.  I tillegg til at trening gir meg overskudd i hverdagen er det en fin ting å gjøre sammen med venner og kollegaer. Jeg liker aller best å trene sammen med andre, og har planer om å utvikle treningskulturen på kontoret vårt i Kristiansand – noe dere skal få høre mer om på denne bloggen.

Ellers så tror jeg at et viktig bidrag til en sunn livsstil er «snikmosjonen» i hverdagen. Enhver form for bevegelse bidrar til en aktiv hverdag, og mosjon er mye mer enn de timene man setter av og øremerker med «trening» i kalenderen.

Ved hjelp av denne bloggen håper jeg å kunne gi dere et innblikk i hva som rører seg i Kristiansandsregionen. Våren er allerede godt i gang i Norge og flere muligheter for trening og aktiviteter åpner seg. Følg med – dette kan bli spennende!

Vi skrives!

Mvh
Stine Andersen

Publicerat av

Stine Andersen

Stine är vår norska representant från Kristiansandskontoret som kryddar bloggen med bidrag från Norge. Hon tycker om det mesta inom träning och aktivitet, är fan av variation och håller på med allt från Crossfit, löping, cykling, klättring, styrketräning till att av och till koppla av med det lugnare alternativet yoga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.