När varje minut räknas

För er som har läst tidigare inlägg så kanske ni minns att jag stöttar en insamling till Barncancerfonden under namnet: Alfons kamp mot cancer! Alfons mål är att samla ihop 100 000:- till Barncancerfonden och det vill vi ju gärna hjälpa honom med.

Min stöttning går ut på att köra de fyra klassikerloppen på maximalt 20 timmar, för varje minut jag är snabbare än 20 timmar skänker jag 10:-, och jag hoppas att DU hänger på.

Status inför sista loppet (Lidingöloppet) är följande:

  • Vasaloppet: 6:06
  • Vätternrundan: 8:51
  • Vansbrosimmet: 0:57

Totalt: :15:54

Jag har alltså 4:06 på mig för att klara mitt huvudmål, men jag vill ju självklart se till så att Alfons får in så mycket pengar som möjligt!

Alfons insamlingAlfons

 

Publicerat av

Jonas Viklund

Jonas är en klassisk sportnörd som arbetar som gruppchef på Norrköpingskontoret. Han har en bakgrund som seglare och basketspelare på ungdomselitnivå, alpintränare i över 10 år i Pernilla Wibergs hemmabacke och svart bälte i Ninjutsu. Klarade av ett drömmål 2017, då Ironman genomfördes i Kalmar. Vinnare av Para Endurance Race 2018. Just nu pågår Superklassikern, dvs samtliga klassikerlopp på mindre än 20 h, där varje minut under 20H kommer att ge ett bidrag till barncancerfonden.. Ser balansen mellan arbete-fritid-familj som en nyckelfaktor i hälsoarbetet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.