Om hälsobloggen

Om hälsobloggen

För oss på Rejlers är hälsa en hjärtefråga. Vi tror framgång hänger ihop med hur man mår som individ, psykiskt och fysiskt. För vissa är hälsa en promenad till jobbet. För andra handlar det om att pressa sig till det yttersta. En tredje mår bra av en stilla fisketur på sjön. Här delar några av våra medarbetare med sig av sin vardag.

Om Rejlers

Rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. Vi sätter samman konsulter med olika kompetenser som samverkar för att genom föra projekt, allt från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

Disclaimer

Ståndpunkter i denna blogg är antingen Rejlers eller enskilda medarbetares egna åsikter. Rejlers behöver därför nödvändigtvis inte dela alla de åsikter eller ställningstaganden som finns på bloggen och sidorna kan rymma enskilda medarbetares personliga reflektioner. Rejlers hälsoblogg innehåller länkar till andras sajter, bloggar och liknande, vars innehåll vi inte ansvarar för.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.