Orsa 2019!

Texten kommer att uppdateras…

Rejlers årliga företagsevent är nu tillända. Det var 175 rejlare som var på plats i Orsa vilket låter som ett nytt deltagarrekord!!! Detta är ett unikt sätt att skapa den berömda Rejlersandan, som är väl värt att bevara (även om vi saknade Peter och Viktor detta år).

I Norrköpingsstugan har det åkts stjärtlapp, lagats finmiddag, vallats, bastat, applicerats ansiktsmask, sjungits och ljugit.

Vad gäller resultaten från stafetten så tippade jag inte så galet, det var precis de lag jag hade tippat som 1,2 och 3:a som gjorde upp om medaljplatserna…

Slutsegrare: NORRKÖPING!! före Finland och Karlstad.

Segrande laget blogg

Publicerat av

Jonas Viklund

Jonas är en klassisk sportnörd som arbetar som gruppchef Industry på Norrköpingskontoret. Han har en bakgrund som seglare och basketspelare på ungdomselitnivå, alpin skidtränare i över 10 år och svart bälte i Ninjutsu. De senaste åren har ägnats åt konditionsidrott, tex har Jonas genomfört Ironman, gjort en Superklassiker, Ultimata Kolmården och Nordenskiöldsloppet. Vinnare av Para Endurance Race 2018 och 2019. Ser den individuella flexibiliteten mellan arbete-fritid-familj som en nyckelfaktor i hälsoarbetet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.