Orsa 2019!

Texten kommer att uppdateras…

Rejlers årliga företagsevent är nu tillända. Det var 175 rejlare som var på plats i Orsa vilket låter som ett nytt deltagarrekord!!! Detta är ett unikt sätt att skapa den berömda Rejlersandan, som är väl värt att bevara (även om vi saknade Peter och Viktor detta år).

I Norrköpingsstugan har det åkts stjärtlapp, lagats finmiddag, vallats, bastat, applicerats ansiktsmask, sjungits och ljugit.

Vad gäller resultaten från stafetten så tippade jag inte så galet, det var precis de lag jag hade tippat som 1,2 och 3:a som gjorde upp om medaljplatserna…

Slutsegrare: NORRKÖPING!! före Finland och Karlstad.

Segrande laget blogg

Publicerat av

Jonas Viklund

Jonas är en klassisk sportnörd som arbetar som gruppchef på Norrköpingskontoret. Han har en bakgrund som seglare och basketspelare på ungdomselitnivå, alpintränare i över 10 år i Pernilla Wibergs hemmabacke och svart bälte i Ninjutsu. Klarade av ett drömmål 2017, då Ironman genomfördes i Kalmar. Vinnare av Para Endurance Race 2018. Just nu pågår Superklassikern, dvs samtliga klassikerlopp på mindre än 20 h, där varje minut under 20H kommer att ge ett bidrag till barncancerfonden.. Ser balansen mellan arbete-fritid-familj som en nyckelfaktor i hälsoarbetet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.