Planering pågår…

När man är skadad så finns mycket tid för eftertanke, planering av kommande äventyr och nätshopping! Det har redan blivit ett par nya skatepjäxor (Salomon S/Lab), kanske det äntligen kan bli Nattvasan nästa år…och ett par nya orienteringsskor med riktiga dubb (VJ Integrator). Så nu är jag redo för den fantastiska vinterträningen. -:)

Rehabträningen går faktiskt bra, jag gör mina övningar och axeln blir faktiskt bättre och bättre. rehabIdag fuskade jag till och med genom att springa milen, det gillade nog inte min sjukgymnast och inte heller min axel efter sisådär 5km. Men ”guud va schööönt det va´” (Ska uttalas på riktig östgötska).

Inom två veckor hoppas jag att jag kan vara tillbaka på cykeln igen. Då har jag en månads intensiv träning till AimChallenge i Lindvallen framför mig. Därefter är det ytterligare en månad till Para Endurance Race (Se tidigare blogginlägg).

Slutligen måste jag ju bara säga att inbjudan till Ironman 2020 var fantastiskt rolig överaskning. Det går ju inte att tacka nej till…Alla till Kalmar!

Tack Rejlers!

//Jonas

Publicerat av

Jonas Viklund

Jonas är en klassisk sportnörd som arbetar som gruppchef på Norrköpingskontoret. Han har en bakgrund som seglare och basketspelare på ungdomselitnivå, alpintränare i över 10 år i Pernilla Wibergs hemmabacke och svart bälte i Ninjutsu. Klarade av ett drömmål 2017, då Ironman genomfördes i Kalmar. Vinnare av Para Endurance Race 2018. Just nu pågår Superklassikern, dvs samtliga klassikerlopp på mindre än 20 h, där varje minut under 20H kommer att ge ett bidrag till barncancerfonden.. Ser balansen mellan arbete-fritid-familj som en nyckelfaktor i hälsoarbetet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.