Sen packade vi in cyklarna och tog semester på riktigt!

Efterfesten

Söndagen den 16 juli – sovmorgon

Vi packade alla gamla cykelkläder och tillbehör i väskor, vi packade in cyklarna i bubbelplast och packade sen in allt som skulle åka hem i lastbilarna. Det var dags för hemfärd till Sverige både för cyklar och en del av teamet.
När vi var klara med packningen så var det ett gemensamt ”hejdå” till alla kompisar i teamet då våra vägar hem var bokade på var och ens önskemål och bekostnad. Några fyllde upp och åkte hem i servicebilarna samma dag, några hade familj som kommit för att resa vidare tillsammans i Europa och några stannade kvar i Paris ett tag till.

IMG_5175 IMG_5173 IMG_5181

Vi var några av dem som stannade i Paris. Vi hade även bokat in oss och var kvar på samma hotell i samma hotellrum som vi bokat genom Team Rynkeby och hade det riktigt avkopplande och skönt dagarna som kom.
Vi strosade runt i Paris och stannade till vid små mysiga restauranger och caféer och bara njöt livet ”efter cykelturen”.  Det var varma härliga kvällar med mycket god mat och dryck.

IMG_5235
Att orka slappa…härligt!
IMG_5231
Många poliser vid sevärdheterna ( vi sitter och fikar med polisbevakning :) )
Fika!
Fika!
Vanliga turister
Vanliga turister

God mat och sevärdheter

IMG_5245 IMG_5250 IMG_5258

IMG_5263IMG_5221IMG_5222IMG_5228

 

Hemresan

Jag känner sedan flera år tillbaka en obekväm känsla i kroppen inför och under flygresor och har länge lagt vikt vid att vänja mig av från min ovilja att flyga genom att läsa diverse inlägg och böcker för att inte behöva lägga så mycket energi på det vid mina resor. Det hjälper till viss mån men jag är ändå inte sugen på att flyga, tyvärr. Hoppas det blir bättre med åren?

Lektyr

Boktipset

Dagen innan hemresa blev fokus än mer på just hemresan ( den hade varit i fokus och tagit energi från och till under hela cykelresan och även innan cykelresan…).
Onsdag morgon kom. Taxin kom, flyget flög och landade lugnt och fint (efter ett par, för mig,  jobbiga timmar) .
Jag tackade vänligen flygvärd och pilot för skjutsen men ville av så snart som möjligt.

Släpp ut mig, tack!

IMG_5288 IMG_5289

Publicerat av

Heléna Skarfelt

Jag heter Heléna Skarfelt och arbetar med marknad och försäljning på Rejlers Energitjänster i Karlstad. Från och med nu och fram till sommaren 2017 får ni gärna följa mig på hälsobloggen där jag kommer att dela med mig av min cykelresa till Paris, en resa som jag ska göra tillsammans med Team Rynkeby med syfte att samla in pengar till Barncancerfonden. På min fritid rör jag mig, förutom årets cykelprojekt, i lagom mängd och gillar aktiviteter som längdskidåkning, innebandy och mountainbike. Jag är även utbildad Qigonginstruktör som jag numera utövar mer för min egen rörlighets skull.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.