Toppbildteamträning

Spinning med gästspel

Här är en bild på lite mer än hälften av Team Rynkeby Värmland 2017 (tagen direkt innan cirkelpasset jag skriver om nedan, dvs en ”förbild”). Några av oss väntar fortfarande på våra gula t-shirtar så vi inte tappar bort varandra. Jag skulle ju kunna använda en gul reflexväst så länge för att vara på den säkra sidan?

 

Gästtränare
Förra veckan hade vi en gästtränare som ”dök upp” efter spinningpasset. Undrar fortfarande var hon hämtat all den styrka och uthållighet som hon visade?
Hon måste ha antagit att samtliga i gruppen var på elitnivå med det tempo som hon höll med oss. Hon fick oss verkligen att jobba hårt med hela kroppen och det var funktionell träning på hög nivå!
Vi avslutade med att stretcha våra stela kroppar för att undvika alltför mycket värk de närmsta dagarna och med facit i hand så gjorde det susen. Ska bli bättre på det.
Jag har tyvärr ingen ”efterbild” då jag var för sliten för att ta en och det kan nog vara lika bra…

Följ oss gärna på Team Värmlands FB-sida.
Team Rynkeby Värmland

( Huvudbilden på FB-sidan är från 2016 men den kommer att uppdateras för igenkännande till 2017-årsteamet så småningom )

Publicerat av

Heléna Skarfelt

Jag heter Heléna Skarfelt och arbetar med marknad och försäljning på Rejlers Energitjänster i Karlstad. Från och med nu och fram till sommaren 2017 får ni gärna följa mig på hälsobloggen där jag kommer att dela med mig av min cykelresa till Paris, en resa som jag ska göra tillsammans med Team Rynkeby med syfte att samla in pengar till Barncancerfonden. På min fritid rör jag mig, förutom årets cykelprojekt, i lagom mängd och gillar aktiviteter som längdskidåkning, innebandy och mountainbike. Jag är även utbildad Qigonginstruktör som jag numera utövar mer för min egen rörlighets skull.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.