2016-11-28_1659_001

Teamträff med lek och gästtalare

Vi har under senaste veckorna haft ännu en teamträff där vi har praktiserat samkväm, lek och kommit varandra lite närmre, på ett behagligt sätt. Ja, just det, inte för påträngande utan lite mer lagom behagligt, liksom.

På teamträffarna spånar vi idéer för att under vintern och våren kunna sätta upp olika event som gör oss synliga i vår kamp med insamlingen till barncancerfonden.
Jag önskar ibland att jag vore jättebra på något så jag kunde bidra ännu mer, vore det inte lättare då. Vore kampen enklare?
Men vi gör det här tillsammans och tillsammans är vi starka och vi gör skillnad. På riktigt!

 

2016-11-28_1659
Sassa, brassa mandelmassa! Nu är det tävlingsdags.
2016-11-28_1658
Uppställda i bokstavsordning. Halva laget står på andra sidan av statyn och övningen gjordes på tid.

 

Den här teamträffen hade vi äran att lyssna till Michael Alpov som berättade för oss om sin dotter och hennes kamp mot cancern som hon tyvärr förlorade , blott 3 år ung.
Han tackade oss för vårt arbete som vi gör i kampen att utrota barncancern och då Michael själv har varit kapten för Team Rynkeby Göteborg vet han vilket arbete vi gör.
Han driver för övrigt ett företag som heter Effektiva Metoder Norden AB som jag tidigare i min karriär träffat på och som hjälp mig att göra mitt arbete effektivare med enkla metoder. Rekommenderas varmt!

2016-11-28_1700
Mikael Alpov berättade om sin dotters tuffa kamp mot barncancern.

 

 

Foto: Erik Nygren

 

 

Publicerat av

Heléna Skarfelt

Jag heter Heléna Skarfelt och arbetar med marknad och försäljning på Rejlers Energitjänster i Karlstad. Från och med nu och fram till sommaren 2017 får ni gärna följa mig på hälsobloggen där jag kommer att dela med mig av min cykelresa till Paris, en resa som jag ska göra tillsammans med Team Rynkeby med syfte att samla in pengar till Barncancerfonden. På min fritid rör jag mig, förutom årets cykelprojekt, i lagom mängd och gillar aktiviteter som längdskidåkning, innebandy och mountainbike. Jag är även utbildad Qigonginstruktör som jag numera utövar mer för min egen rörlighets skull.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.