helenaInlagg1

Teamträff nummer två

I helgen hade vi vår andra teamträff där vi fortsatte arbetet med att lära känna varandra och delgavs information om årets uppdrag och där vi bland annat planerade alla hösten event. Vi hade även en gruppträning med hemligt mål inplanerad.

Just den här hemliga gruppaktiviteten var jag initiativtagare till och jag bokade upp mina vänner på Karlstad Shotokan Karate som var vänliga och bjöd Team Rynkeby Värmland på en och en halvtimmes introduktion i karate och självförsvar. Dag Syversen och Dags fru Ann guidade oss tillrätta i våra ”kator”. Jag kan erkänna att jag inte har den naturliga funktionen gällande koordination i min kropp och behöver mycket mer träning om jag ska bli en bra karatekandidat. Det får bli vid ett senare tillfälle.
Jag fick i alla fall flera tips  gällande vad jag kan göra i en hotfull situation, de tar jag med mig, överallt!

BTRKarate
Dag, Heléna och Ann i en glad-pose, ej att förväxlas med en glad kata
karate
Vi lyssnar uppmärksamt om hur uppställningen i karatesalen ska se ut
Grupparbeten för bästa resultat

Teamträff 2

Publicerat av

Heléna Skarfelt

Jag heter Heléna Skarfelt och arbetar med marknad och försäljning på Rejlers Energitjänster i Karlstad. Från och med nu och fram till sommaren 2017 får ni gärna följa mig på hälsobloggen där jag kommer att dela med mig av min cykelresa till Paris, en resa som jag ska göra tillsammans med Team Rynkeby med syfte att samla in pengar till Barncancerfonden. På min fritid rör jag mig, förutom årets cykelprojekt, i lagom mängd och gillar aktiviteter som längdskidåkning, innebandy och mountainbike. Jag är även utbildad Qigonginstruktör som jag numera utövar mer för min egen rörlighets skull.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.