uppladdningotillo

Träningspass inför ÖTILLÖ

I fredags fick jag till ett riktigt bra träningspass med lagkompisen Ulf Thelin samt Peter Rejler. Vi sågs hemma hos mig på Värmdö och körde ett 4-timmars träningspass med tävlingsutrustning. Vi fick dock avstå från våtdräkterna då det var 27 grader varmt.

Vi sprang ca 21km samt simmade 4km. Allt kändes bra förutom att det blev väldigt varmt mitt på dagen. Nu är det knappt 3 veckor kvar till årets stora utmaning ÖTILLÖ, så vi tränar på hårt de närmsta två veckorna för att sedan ta det lite lugnare sista veckan innan tävling.

Publicerat av

Christian Petterson

Christian är en inbiten Rejlare. En erfaren ingenjör som har arbetat som konsult på företaget sedan 1996. Christian har ställt upp i ett flertal olika multisporttävlingar. I september är det dags för honom att ge sig i kast med loppet ÖTILLÖ för tredje gången. ÖTILLÖ är rankat som en av världens tuffaste tävlingar av CNN.com. 65 km löpning och 10 km simning över och mellan 26 öar i Stockholms skärgård. Start i Sandhamn och målgång på Utö. Vattnet brukar vara 12-15 grader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.