Mirja Sagulin

halsobloggen.rejlers.se/mirja

Työskentelen Rejlersillä LVI-suunnittelijana. Harrastuksiini kuuluvat monipuolinen liikunta esim. suunnistus, hiihto, pyöräily jne… Muita harrastuksia ovat mm puutarhanhoito ja taidemaalaus, aina silloin kun ehtii. Rejlers asetti yhdeksi vuoden 2020 tavoitteeksi terveyden. Siitä olen hyvin iloinen, koska sydäntäni lähellä ovat ihmisen henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin liittyvät asiat. I work at Rejlers as HVAC designer. My hobbies include diverse sports: orienteering, cross-country skiing, cycling, etc ... Other hobbies include gardening and painting, when I have time. Rejlers has set Health as one of the 2020 targets. For that I am very happy, because mental and physical well-being issues are close to my heart.

Sami Jumppanen

halsobloggen.rejlers.se/sami

Sami on tukihenkilö Suomen Liiketoimintojen palveluissa Mikkelissä. Jonkin verran tietää ohjelmoitavista logiikoista, tietokannoista, elektroniikasta, Microsoft Officesta ja ohjelmoinnista yleensä. Harrastuksina musiikin tekeminen, maastopyöräily ja tähtitiede, joihin liittyvät kameroiden ohella Android-, Linux- ja Windows –ympäristöt. Sami is an ICT support in Mikkeli, Finland. He has knowledge of programmable logic systems, databases, electronics, Microsoft Office and programming in general. Hobbies include music production, mountain biking and astronomy, which all bind to cameras as well as Android, Linux and Windows environments.

Rejlers Cycling Team

halsobloggen.rejlers.se/rejlerscyclingteam

Rejlers Cycling Team startades 2014 och består av drygt 70 elitmotionärer i Stockholmsregionen. Laget blev en av de mest uppmärksammade satsningarna inom svensk motionscykel under 2014 och fortsätter under 2015 med att befästa sin position som Sveriges ledande cykellag för elitmotionärer. Rejlers Cycling Team kommer att representera Rejlers på alla stora motionslopp i Sverige, i flera internationella motionslopp samt på tävlingsbanan för seniorer och veteraner. Flera av Rejlers medarbetare kommer att köra med laget, bland annat Peter Rejler. Laget kommer även att användas för utbildning och inspiration kring cykling på Rejlers.

Jenny Hemgren

halsobloggen.rejlers.se/jenny

Jenny Hemgren arbetar på Rejlers kontor i Stockholm. Hon är en av företagets cirka 20 friskvårdsansvariga. Jenny gör allt för att peppa sina kollegor till att röra på sig, oavsett om det handlar om att boxa på varandra eller träna i cirkel.

Jesper Björnström

halsobloggen.rejlers.se/jesper

Jesper arbetar som konstruktör inom process och anläggning och är även friskvårdsansvarig på Luleåkontoret. Jesper är sällan svårövertalad till nya utmaningar. Han är gärna ute i natur med familjen och hunden, spelar innebandy med kollegorna och tycker om att röra på sig.

The Rejlers

halsobloggen.rejlers.se/therejlers

The Rejlers är ett mysigt rockband som bildades 2011 och gjorde sitt första och hittills ända gigg som förband till De Sotos under våra supertrevliga äventyrsdagar i Sälen. Vi är fem killar i skilda åldrar men med samma glöd för bra musik och gemenskap. Det gör att vi mår bra! Jonas Elgblad spelar trummor för det mesta men behärskar flera andra instrument om det behövs. Är det någon som kan spela gitarr så är det Martin Ekelund! Han ser till att det både kompas och solas på rätt ställe. För det låga registret står den duktige basisten Mats Cyrén och för sjunget så svarar Daniel Wikerud och Anders Helge.

Ireene Puotiniemi

halsobloggen.rejlers.se/ireene

Ireene Puotiniemi from Rejlers' Turku office will bike from Turku to Kolari, a distance of 1000 km! Her theme for the trip is "Grandmas going" and with this she hopes to encourage and inspire people of all ages to take care of their health.

FC Rejlers

halsobloggen.rejlers.se/fc-rejlers

Rejlers korpfotbollslag gör nu en efterlängtad comeback på Hedens konstgräs i Göteborg. Det finns ett stort intresse för fotboll och alla divisioner på kontoret har spelare med i laget. Vi hoppas även att många Rejlare kommer och tittar på våra matcher. Supportrar behövs!! Matcherna spelas på tisdagar. Här kommer vi dela med oss av bilder och matchreferat under kommande säsong i klass 4B. Är du intresserad av att vara med så kan du kontakta vår lagledare Christian Tano. Nu Kör Vi!!

Michael Lemmel

halsobloggen.rejlers.se/michael

Michael Lemmel är gästbloggare hos Rejlers. Han är en av två tävlingsledare för ÖTILLÖ som är tävlingen där lag om två springer och simmar mellan Sandhamn och Utö i Stockholms skärgård. Totalt 65 km löpning och 10 km simning över och mellan 26 öar. Tävlingen går alltid den första måndagen i september. ÖTILLÖ är rankad av CNN som en av världens tuffaste utmaningar och är VM i Swimrun.

Jonas Viklund

halsobloggen.rejlers.se/jonas

Jonas är en klassisk sportnörd som arbetar som gruppchef på Norrköpingskontoret. Han har en bakgrund som seglare och basketspelare på ungdomselitnivå, alpintränare i över 10 år i Pernilla Wibergs hemmabacke och svart bälte i Ninjutsu. Anmälde sig precis till Ironman 2017 i Kalmar. Ser balansen mellan arbete-fritid-familj som en nyckelfaktor i hälsoarbetet.

Heléna Skarfelt

halsobloggen.rejlers.se/helena

Jag heter Heléna Skarfelt och arbetar med marknad och försäljning på Rejlers Energitjänster i Karlstad. Från och med nu och fram till sommaren 2017 får ni gärna följa mig på hälsobloggen där jag kommer att dela med mig av min cykelresa till Paris, en resa som jag ska göra tillsammans med Team Rynkeby med syfte att samla in pengar till Barncancerfonden. På min fritid rör jag mig, förutom årets cykelprojekt, i lagom mängd och gillar aktiviteter som längdskidåkning, innebandy och mountainbike. Jag är även utbildad Qigonginstruktör som jag numera utövar mer för min egen rörlighets skull.