Vasatrippeln

Under sommaren har flera Rejlare gjort fantastiska resultat. Henrik i Luleå var bara någon sekund efter segraren på cykelvasan. Putte i Kalmar kvalade in till Ironmantävlingen på Hawaii. Christian i Norrköping cyklade till Paris. mfl Imponerande och inspirerande insatser av er alla! Själv är jag på väg till Karlsborg för årets upplaga av Para Endurance Race! Nu till dagens ämne…

Att genomföra en Vasatrippel innebär att man kör de tre olika vasaloppen under ett kalenderår dvs Vasaloppet på skidor, Cykelvasan på MTB och Ultravasan till fots. Sträckningen är Sälen till Mora oavsett disciplin. Vi har fått förmånen att följa Ola Oppås från Norrköping under 2019. 2019 var definitivt inte det lättaste året för denna utmaning. Ola klarade av bedriften med en total tid av 21 timmar och 38 minuter, placering 57! Grattis Ola!

OlaO_TV

 

OlaOVasaloppet19

Vasaloppet: Vädret var fantastiskt dagen före loppet för att slå om helt till söndagen. Loppet blev slitigt med tider som var betydligt högre än normalt. Ola startade relativt långt ner i fältet och fick slita för att komma förbi de framförvarande åkarna.

I mål på en tid av: 6:52

 

 

OlaO_CV

 

Cykelvasan: Under fredagens öppetspår var vädret riktigt bra, men under lördagen kom regnet och det blev ett tufft lopp från start till mål. Ola startade även nu sent i fältet och hade regn från start till mål.

Tid: 3:58

 

 

OlaO_UV

 

Ultravasan: Vädret var ganska bra ur ett löp perspektiv. Men i slutet kom regnet även här. Det klart tuffaste loppet.

Tid 10:47

Publicerat av

Jonas Viklund

Jonas är en klassisk sportnörd som arbetar som gruppchef Industry på Norrköpingskontoret. Han har en bakgrund som seglare och basketspelare på ungdomselitnivå, alpin skidtränare i över 10 år och svart bälte i Ninjutsu. De senaste åren har ägnats åt konditionsidrott, tex har Jonas genomfört Ironman, gjort en Superklassiker, Ultimata Kolmården och Nordenskiöldsloppet. Vinnare av Para Endurance Race 2018 och 2019. Ser den individuella flexibiliteten mellan arbete-fritid-familj som en nyckelfaktor i hälsoarbetet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.