höstcykelTR

Vi övar cykling i liten ”klunga”

Lördagen bjöd på sol och vi var ett mindre gäng från Team Rynkeby som bestämde oss att ta tillfället i akt att ta vara på dagen. Vi såg nog mer ut som ett gäng påskkärringar än cyklister i våra munderingar. Jag tänkte i alla fall att det skulle bli en bra lektion för mig att öva ”ligga på rulle” och köra i klunga. Det var förvisso en väldigt liten klunga men ändå något större än den tvåmannaklunga som jag är van vid. Med på turen fanns ett par killar och tjejer från förra årets Team Rynkebygäng som glatt guidade oss rätt på vägen. Det var kul och det var nog ganska bra att vi inte var så många såhär i förstadiet. Vi trampade på och det blev en liten tur på ca 50 km som vi tillsammans njöt den varma höstsolen.

Till Paris, till Paris….

 

Eftermiddagen som fortfarande höll värmen berikades med en kopp kaffe intill husväggen innan solen gick ner bakom trädtopparna och kvällskylan blev ett faktum.

höstsol (003)
Hösten är vacker.

 

 

Publicerat av

Heléna Skarfelt

Jag heter Heléna Skarfelt och arbetar med marknad och försäljning på Rejlers Energitjänster i Karlstad. Från och med nu och fram till sommaren 2017 får ni gärna följa mig på hälsobloggen där jag kommer att dela med mig av min cykelresa till Paris, en resa som jag ska göra tillsammans med Team Rynkeby med syfte att samla in pengar till Barncancerfonden. På min fritid rör jag mig, förutom årets cykelprojekt, i lagom mängd och gillar aktiviteter som längdskidåkning, innebandy och mountainbike. Jag är även utbildad Qigonginstruktör som jag numera utövar mer för min egen rörlighets skull.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.